Edzőtermünk Érden a Csaba utca 56 szám alatt található. A termet igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az edzést egy kellemes, barátságos helyen lehessen elvégezni. Az edzőterem klimatizált, mosdó helység tartozik hozzá, ahol lehetőség van az átöltözésre, valamint az edzés után zuhanyozásra is. A teremben Bluetooth hangrendszer áll rendelkezésre, így edzés közben zenét is hallgathatsz. 

A teremben 1 futópad és 4 interaktív görgő állomás vehető igénybe. A görgő állomásokhoz 32″-os kijelzők, míg a futópadhoz egy 24″-os kijelző tartozik. Minden állomáshoz külön ventilátor áll rendelkezésre. A görgőzéshez a kerékpárokat biztosítjuk. Jelenleg több különböző vázméretű országúti és MTB kerékpárokkal rendelkezünk.
A kerékpárok spd pedállal vannak felszerelve. Amennyiben a saját pedálodat szeretnéd használni, kérjük azt hozd magaddal és átszereljük, ebben az esetben kérjük, hogy azt tiszta állapotban hozd el, nem szeretnénk semmit sem összekoszolni.  
A görgőt vezérlő számítógépekre jelenleg a Zwift és Rouvy programok vannak feltelepítve, ezeket saját fiókoddal használhatod. Amennyiben még nem rendelkezel ilyennel úgy demó módban próbálhatod ki a programokat. Ha szeretnéd a pulzusodat is látni edzés közben, úgy hozd magaddal mellkasi jeladódat, mely ANT+ szabványú legyen. Ha nincs ilyened úgy tőlünk is vásárolhatsz. 

Mit biztosítunk a görgők használatához?
– 1 db interaktív görgő állomást
– 1 db kerékpárt. Az első alkalommal megbeszéljük, melyik kerékpárunkat tudjuk ajánlani neked
– A kerékpárok telefon, valamint kulacstartóval vannak felszerelve.
– Wifi hozzáférést a programok használatához (pl. Companion app)

Mi szükséges ahhoz, hogy használd az interaktív görgőket?
– Zwift, Rouvy fiók regisztráció felhasználónév/jelszó párossal
– SPD cipő
– ANT+ -os szabványú mellkasi jeladó

Mit biztosítunk a futópad használatához?
– 1 db BH i.F1 Dual Run futópadot Dual i. Concept kiegészítővel mely többek között a következő appokkal használható: BH by Kinomap, Run on Earth, Webathletics, FitConsole, Tread Monitor. 
– 1 db Bluetooth futó podot, választható Polar vagy ZWIFT
– 1 db 24″-os Google Chromecast kijelzőt
– 1 db kis méretű törölközőt

Mi szükséges a futópad használatához?
– A futópadot a saját telefon vagy tablet készülékedről tudod vezérelni, arra szükséges feltelepíteni a kívánt programokat.
– Bluetooth vagy Dual mellkasi jeladó. 

  • 20191125_164648