kidplus2

 Bérleti díj 3.000.-Ft/nap, a 3. naptól 2.500.-Ft/nap

A termék átvételekor szerződést kötünk, amelyben a bérlő vállalja, hogy objektív és egyetemleges felelősséget vállal a termékért. A kauciót és a bérleti díjat az átvételkor kérjük kifizetni. A kauciót csak készpénzben áll módunkban átvenni!

a napi bérleti díj bruttó 3.000 Ft/nap, a 3. naptól bruttó 2.500.-Ft/nap  

-a kaució 30.000 Ft, melyet átvételkor készpénzben kérünk átadni.

 

Az utánfutót tiszta állapotban kérjük visszahozni, ellenkező esetben 3000 Ft-os tisztítási díjat számolunk fel, a kaució terhére.

Croozer Kid - egy igazi mindenes a csalában

Hála a három különböző funkciónak, a Croozer Kid kerékpár utánfutó mindig az intelligens megoldást kínálja a gyermek utazásához.

Minden helyzetre felkészülve

A Croozer Kid egy praktikus babakocsi, kocogó-futó kocsi, a hosszabb túrákon, kirándulásokon egy jól irányítható és kihasználható kerékpár utánfutó is egyben. Az innovatív összecsukható rendszer révén gyorsan és könnyen szétnyitható, összehajtható, így a legváltozatosabb családi kirándulást is kiszolgálja. Kinyitva rengeteg tároló helyet biztosít, amely praktikusan kihasználható a pelenka táska, játékok vagy a váltó ruhák számára.

Első a biztonság

Hála a gondos tervezésnek és az alacsony súlypontnak, a Croozer nem billeg, szinte felboríthatatlan. A Croozer sorozatnál használt robusztus vázszerkezet biztosítja, hogy a gyermek egy erősen védett kabinban foglaljon helyet, ahol ugyanolyan biztonságban érzi magát mint otthon. Öt pontos biztonsági övek és a már előzőekben említett masszív vázszerkezet vigyáz gyermekére. Amíg Ön pedálozik, a gyermek kényelmesen hátradőlhet a speciálisan védett gyermek pilótafülkében. És ha a gyermek épp elalszik, a kényelmes ülések biztosítják az álmát. A Croozer gyártása során felhasznált anyagokat gondosan tesztelték.

Okos kiegészítők minden helyzetre

A világoszöld kerékpár utánfutó alapfelszereltségéhez tartozik a kombi-burkolat amely védelmet nyújt a rovarok és az időjárás ellen. Ha szükséges, akkor további kiegészítőket választhat, úgy mint extra napellenzőt, esővédőt, téli baba zsákot vagy fogantyúra szerelhető kézi táskát a saját igényei szerint a még nagyobb kényelemért. A babák, kisgyermekek számára választhat babaülés betéteket.

Croozer Kid 1utánfutó: tények és számok

A Croozer Kid 1 maximális teherbírása 35 kg. A fogantyú és a kerekek eltávolítása után az utánfutó egy praktikus méretű 106 x 72 x 28 cm csomaggá csukható össze. A készlet tartalmaz 2 db kerékpár tengelyre szerelhető gyorsrögzítő könyöktengelyt, egy biztonsági zászlót, egy babakocsi kereket és egy nagy első kereket a jogging-futókocsi funkcióhoz. A robusztus biztonsági keretre 10 év garancia vonatkozik.

Műszaki paraméterek:

Váz anyaga Eloxált alumínium
Váll szélesség 31 cm
Láb tér 60 cm
Belmagasság (üléstől a tetőig) 62 cm
H x Sz x M (kerekekkel) 112 x 72 x 87
H x Sz x M (összecsukva) 106 x 72 x 28
Fogantyú magassága min./max. 92/106 cm
Önsúlya 13,7 kg
Terhelhetőség 35 kg
Kerekek mérete 20” küllős
Szín világos kék
Biztonság 5 pontos biztonsági övek
fényvisszaverők, magasság és szélesség jelölés
borulásvédelem, alacsony súlypont