unnamed

 Bérleti díj 3.000.-Ft/nap, a 3. naptól 2.500.-Ft/nap

A termék átvételekor szerződést kötünk, amelyben a bérlő vállalja, hogy objektív és egyetemleges felelősséget vállal a termékért. A kauciót és a bérleti díjat az átvételkor kérjük kifizetni. A kauciót csak készpénzben áll módunkban átvenni!

a napi bérleti díj bruttó 3.000 Ft/nap, a 3. naptól bruttó 2.500.-Ft/nap  

-a kaució 35.000 Ft, melyet átvételkor készpénzben kérünk átadni.

 

Az utánfutót tiszta állapotban kérjük visszahozni, ellenkező esetben 3000 Ft-os tisztítási díjat számolunk fel, a kaució terhére

Croozer Kid 2 - egy igazi mindenes a családban

Hála a három különböző funkciónak, a Croozer Kid kerékpár utánfutó mindig az intelligens megoldást kínálja a gyermek utazásához.

Minden helyzetre felkészülve

A Croozer Kid 2 egy praktikus babakocsi, kocogó-futó kocsi, a hosszabb túrákon, kirándulásokon egy jól irányítható és kihasználható kerékpár utánfutó is egyben. Az innovatív összecsukható rendszer révén gyorsan és könnyen szétnyitható, összehajtható, így a legváltozatosabb családi kirándulást is kiszolgálja. Kinyitva rengeteg tároló helyet biztosít, amely praktikusan kihasználható a pelenka táska, játékok vagy a váltó ruhák számára.

Első a biztonság

Hála a gondos tervezésnek és az alacsony súlypontnak, a Croozer nem billeg, szinte felboríthatatlan. A Croozer sorozatnál használt robusztus vázszerkezet biztosítja, hogy a gyermek egy erősen védett kabinban foglaljon helyet, ahol ugyanolyan biztonságban érzi magát mint otthon. Öt pontos biztonsági övek és a már előzőekben említett masszív vázszerkezet vigyáz gyermekére. Amíg Ön pedálozik, a gyermek kényelmesen hátradőlhet a speciálisan védett gyermek pilótafülkében. És ha a gyermek épp elalszik, a kényelmes ülések biztosítják az álmát. A Croozer gyártása során felhasznált anyagokat gondosan tesztelték.

Okos kiegészítők minden helyzetre

A kerékpár utánfutó alapfelszereltségéhez tartozik a kombi-burkolat amely védelmet nyújt a rovarok és az időjárás ellen. 

Croozer Kid 2 utánfutó: tények és számok

A Croozer Kid 2 maximális teherbírása 45 kg. A fogantyú és a kerekek eltávolítása után az utánfutó egy praktikus méretű 106 x 86 x 29 cm csomaggá csukható össze. 

Műszaki paraméterek:

 

Váz anyaga Eloxált alumínium
Váll szélesség 2x31 cm
Láb tér 60 cm
Belmagasság (üléstől a tetőig) 62 cm
H x Sz x M (kerekekkel) 112x 86 x 87 cm
H x Sz x M (összecsukva)

106 x 86 x 29 cm

Fogantyú magassága min./max. 92/106 cm
Önsúlya 14,9 kg
Terhelhetőség 45 kg
Kerekek mérete 20” küllős kerekek, fekete
Szín Rózsaszín
Biztonság 5 pontos biztonsági övek
fényvisszaverők, magasság és szélesség jelölés
borulásvédelem, alacsony súlypont