KLS Active XC70 kormányszár 90 mm

6 490 Ft

10 készleten

Kategória:

Leírás

KLS Active XC70 kormányszár 90 mm

Az ACTIVE XC 70 kormányszár egy alap MTB kormányszár, amely mindenkinek ajánlott, akik a Hegyi Kerékpározás varázsát szeretnék felfedezni. Kovácsolt és keményített, olyan anyagból készül, amelyik a legigényesebb kerékpárosok igényeit is kielégíti – mindezt a fokozott biztonság jegyében nyújtja.

•      A 6061 alumíniumöntvényt általánosságban a jachtok szerkezetében, gépkocsik alvázának vagy a búvárpalackok gyártására használják. Ez az alumíniumöntvény úgy lett tervezve, hogy ellenálljon a magas nyomásnak. Ez az alumíniumöntvény úgy lett tervezve, hogy ellenálljon a magas nyomásnak.
•      3D forging – a felhevített alumíniumtömb kívánt formára történő kovácsolása és nyomása. Ennek a technológiának az előnye abba rejlik, hogy nincs szükség hegesztésre – a teljes alkatrész egy alumíniumtömbből készül. Ez még nagyobb szilárdságot ad, az alkatrész mégis könnyebb lesz.
•      T6 – ciklusos érlelési folyamat által, speciális feltételek mellett történő anyagfeldolgozás, a jelentősen nagyobb keménység elérése érdekében. Ez a folyamat „fém húzása” néven is ismert.

 

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK

Szög: +/–7°
Kormány átmérője: 31,8 mm
A villanyak átmérője: 28,6 mm

KOMPATIBILITÁS

Valamennyi hagyományos kormány 31,8 mm átmérővel
Valamennyi hagyományos villára 28,6 mm villanyak átmérővel

Be the first to reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük