KLS CRX 70 31.8 kormány

6 190 Ft

3 készleten

Cikkszám: 8585019391377 Kategória:

Leírás

A CRX 70 kormány a Cross és Trekking/Touring stílusú kerékpározás kedvelőinek lett tervezve. Az egész napon át tartó bár gyönyörű tájakon, de egyenes testtartásban történő kerékpározás fárasztó lehet a hátgerincnek. Ezért a kormány magasabb emelkedését igényli, ami segít megfelelően tartani az egyenes testhelyzetben való ülést. Ez segít elkerülni a hátfájást.

 

•      A 31,8 mm-es átmérő a főként a múltban használt 25,4 mm átmérővel szemben nagyobb szilárdságot nyújt.

•      6061 alumínium megfelelő szilárdságot és a rugalmassága révén egyben fokozott kényelmet hoz el, ami a 6061 öntvény egyik természetes tulajdonsága.

•      A szilárdság és a könnyedség közti egyensúly a Double Butted technológia segítségével lett létrehozva – 2 különböző falvastagságú anyag kombinációjával. Azokon a helyeken, ahol az anyag nagyobb nyomásnak van kitéve, a fal meg van erősítve, azok a helyek pedig, amelyek nem állnak akkora megterhelés alatt, vékonyabb fallal rendelkeznek, hogy a kormány könnyebb legyen.

•      A keskenyebb, magasabb emelkedésű kormány segít megtartani az egyenes testhelyzetben való ülést, ezáltal segít elkerülni a hátfájást.

•      A skála segítségével könnyen beállítható.

 

 

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK

Emelkedés: 25 mm

Hátrahajlás: +9°

Szélesség: 640 mm

Átmérő: 31,8 mm

Tömeg: 397g

 

VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK:

Szín: Sand Blasted Black

 

KOMPATIBILITÁS

31,8 mm átmérőjű kormányszár

Be the first to reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük