KLS Strike set

6 290 Ft

12 készleten

Cikkszám: 8585019391216 Kategória:

Leírás

KLS Strike set

A KLS STRIKE Set egy elemmel táplált lámpaszett, amelyben megtalál mindent, amit egy kerékpárlámpától elvár. Az extraszéles optikájú első lámpa megfelelően megvilágít mindent, ami Ön előtt van, míg a hátsó lámpa figyelmezteti a többi sofőrt jelenlétére – ezáltal biztonságban érezheti magát.
•      Az első lámpa széles látószögű optikája megvilágítja az oldalra eső és közvetlenül a kerékpár előtt lévő terepet. Ez segít a nehéz terepen való manőverezésben – ugyanis „kanyarba” világít. Egyúttal megvilágítja a közvetlenül a kerékpár előtt lévő nehéz akadályokat, amelyeket nagyon óvatosan kell megkerülni. A középen lévő erős fénysugár hatékonyan megvilágítja a távolban lévő tárgyakat. A fénysugár „felülről leszelt” – hogy ne vakítsa el a közúti közlekedés többi résztvevőit.
•      Az első lámpa egyszerűen rögzíthető a rugalmas szilikon ergo-szíj segítségével, amely 360 fokban elfordítható, így szinte bármire könnyen felszerelhető. Ez a szíj széles platformmal is rendelkezik, amely jobb rögzítést tesz lehetővé a kormányon, így a lámpa stabil helyzetben marad az erős ütések vagy a hosszantartó rezgések esetén is.
•      Az első lámpa védelme a hátizsákban történő véletlenszerű bekapcsolással szemben – a lámpa bekapcsolásához nyomja meg 2x a nyomógombot, kikapcsolásához tartsa a gombot hosszabb ideig lenyomva.
•      A hátsó lámpa optikai lencsével van ellátva, amely egyenletesen oszlatja el a fényt minden oldalra – hogy a kerékpáros minden irányból jól látható legyen.
•      A hátsó lámpa tartója 15 fokos szögben van beállítva, hogy kompenzálja a nyeregcső dőlését.  
ELSŐ LÁMPA RÉSZLETES INFORMÁCIÓI:
Fényteljesítmény: 50 lm
Fényforrás: 1× LED
Funkciók: 100 %, 25 %, Villogás
Az elem működési ideje: 48 óra (100 %), 195 óra (25 %), 300 óra (villogás)
Elem típusa: 2× AA (a csomagolás része)
IPX 4 (Vízálló)
HÁTSÓ LÁMPA RÉSZLETES INFORMÁCIÓI:
Fényteljesítmény: 13 lm
Fényforrás: 3× LED
Funkciók: 100%, 50%, Villogás
Az elem működési ideje: 140 óra (100%), 168 óra (50%), 280 óra (Villogás)
Elem típusa: 2× AAA (a csomagolás része)
IPX 4 (Vízálló)
KOMPATIBILITÁS:
 Valamennyi hagyományos típusú és méretű kormányra és nyeregcsőre szerelhető

Be the first to reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük