Kerékpár piaci körkép

A Covid hatására megnövekedett a kereslet a kerékpárok iránt, amit sajnos a kerékpáripar globálisan nem tudott lekövetni.
Ennek két legfőbb oka volt (van).
1. A távol-keleten lévő országokban működő gyárak tavaly és idén is több hónapos kényszerleállást tartottak a járvány megfékezése érdekében.
2. A távol-keletről érkező alkatrészek a szállítmányozási problémák miatt nem érkeztek meg Európába, az összeszerelő üzemekhez.
Ez a gyakorlatban azt eredményezte, hogy március-április közepére a kerékpár üzletek gyakorlatilag kifogytak a készletekből.
Ahogy az alkatrészek megérkeznek, a gyártók gőzerővel építik össze a kerékpárokat és szállítják ki az üzletekbe, de korábban elképzelhetetlen, több hónapos csúszással.
A Kellysnél is beindult a folyamat, lassan érkeznek, a még év elején megrendelt kerékpárok, de nem túl biztató a helyzet a jövőre nézve.
A 2022-es szezonra az előrendelést még idén március közepén kellett leadni és az előrendelt kerékpárokon kívül nem lesz lehetőség raktárról mást rendelni.
Emiatt a jövő szezonra csaknem dupla mennyiségű kerékpárt rendeltünk be, mint az idei évre.
Hogy mit tudunk javasolni vevőinknek?
Ha szeretnének jövőre kerékpárt vásárolni, minél hamarabb keressenek fel minket és kössék le a még szabad kerékpárokat akár azokat is amik csak jövő tavasszal fognak megérkezni, mert le fognak maradni róluk!
A 2022-ben beérkező kerékpárok listáját azonnal közzé tesszük, amint a Kellys hivatalos oldalára is felkerül a kollekció, így lehetőség lesz előrendelést leadni a kerékpárokra.

Be the first to reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük